5/5

Narcos

Wie kent hem niet, de ´King of Cocaine´ Pablo Escobar. Zijn emperium was groter dan dat van de overheid van Colombia, waar hij vandaan komt. Niet gek dus dat miljoenen mensen aan de buis gekluisterd zaten om de serie over hem te kijken. Een slotmachine kon natuurlijk niet uitblijven. En NetEnt heeft het goed gedaan met een rol voor de politie en alle andere personages die zo´n groot deel van Escobars leven uitmaakten. 

Speleigenschappen

5/5

Narcos biedt 243 winkansen op 5 rollen en 3 rijen. Ondanks dat deze videoslot alles behalve gemiddeld is, is het RTP dat wel met 96,23%. Je kunt ook een aantel extra´s verwachten waaronder; Locked Up, Drive-by, Walking Wild en Free Spins.

Locked Up

5/5

Wanneer Pablo Escobar in drievoud verschijnt, dan wordt de Locked Up bonusronde geactiveerd. De symbolen voegen zich dan samen tot een willekeurig symbool en de functie begint. Het begint met 3 spins die alleen Locked Up en Golden Briefcase symbolen laten verschijnen. Deze verschillende symbolen kunnen verschillende prijzen opleveren, variërend van 1 keer jouw inzet tot hele grote prijzen.

Drive-by

5/5

De Drive-by functie kan tijdens elke ronde willekeurig toegekend worden. Wanneer dit gebeurt, dan komt er een racende wagen tevoorschijn achter de rollen die op de hoog uitbetalende symbolen schiet. Als hij raak schiet, dan veranderen deze in wilds. Wanneer deze wild symbolen onderdeel uitmaken van een winnende combinatie, dan worden het Walking Wilds.

Walking Wild

5/5

Een Walking Wild is een wild symbool dat blijft kleven en met elke ronde 1 plaats naar links verschuift. Dit blijft gebeuren zolang het winsten oplevert en daarna verdwijnen de wilds.

Free Spins

5/5

Als er 3 scatter symbolen willekeurig op rol 1, 3 en 5 verschijnen, dan worden de free spins geactiveerd waarvan je er 10 ontvangt. Er begint een shootout en kogels vliegen in de rondte. Wanneer deze kogels een willekeurig symbool raken, wordt dit symbool een wild. In deze rondes zijn de Walking Wilds ook actief.

Inzetlimieten

5/5

Bij Narcos speel je niet met winlijnen, maar met winmanieren. Dit zijn er altijd 243. Je kunt wel kiezen tussen acht muntwaardes ( 1 cent t/m 2 euro) en 10 wedniveaus. Om de inzetlimieten te berekenen is het belangrijk om te weten dat er 20 winlijnen in rekening worden gebracht:

Wedniveau (1) * Muntwaarde (1 cent) * Winlijnen (20) = 20 cent

Wedniveau (10) * Muntwaarde ( 2 euro) * Winlijnen (20) = 400 euro

Uiterlijk

5/5

Alles aan dit spel ademt Pablo Escobar, tot aan de startknop aan toe. Voor de echte fan, of gewoon iemand die nieuwgierig is, is dit een kans om niet te laten liggen. Zelfs als je nog nooit van Escobar gehoord hebt, wat bijna niet kan, is dit spel het spelen al waard vanwege de vele extra´s en de effecten.

Tips

Als je voor de winsten gaat dan is het standaard spel niet het meest lucratief. De maximumwinsten zijn namelijk als volgt; Free Spins – 602.400 euro, Walking Wilds – 400.800 euro, Locked Up 108.400 euro en het hoofdspel – 43.600 euro. Dit zijn mooie bedragen waar zelf Pablo Escobar wel even voor achter de computer zou duiken.

Jack Hammer

5/5

Starburst

5/5

Narcos

5/5