5/5

Jack Hammer

Dit is een populair videoslot gebaseerd op tekenfilms maar met zijn eigen verhaal. De gemene Dr. Wüten wil een overval plegen en zet daarbij het leven van een mooie blondine op het spel. Zal het privédetective Jack Hammer lukken om hem tegen te houden?

 

Speleigenschappen

5/5

Het spel heeft 25 winlijnen op 5 rollen en 3 rijen. Voor een videoslot heeft het een mooi RTP percentage van 97. De extra´s zijn Sticky Wins, Free spins en Wild symbolen.

Sticky Wins

5/5

Sticky wins zijn precies wat je van de naam verwacht. Wanneer je een winnende lijn tevoorschijn ziet komen of wanneer je 3 of meer free spins symbolen ziet, beginnen de sticky wins. De rollen met de winnende symbolen blijven kleven en de rest draait opnieuw. Zolang er nieuwe winnende symbolen tevoorschijn komen, blijven de rollen draaien. Wanneer dit stopt, stopt ook de sticky wins functie en gaat het spel normaal verder.

Free spins

5/5

De free spins ronde begint zodra je 5 of meer free spins symbolen tegelijk in beeld ziet komen. Het minimum aantal free spins dat je dan ontvangt is 10 en het maximum is 30. Tijdens een ronde kun je extra free spins winnen met 3 free spins symbolen. Deze moeten dan tegelijkertijd in beeld komen. De winst die je behaalt tijdens de free spins, wordt vermenigvuldigd met 3. Dit is met uitzondering van de extra free spin rondes, daar tellen de winsten eenmaal.

Wild symbolen

5/5

Wild symbolen kunnen alle andere symbolen op de rollen vervangen, met uitzondering van de free spins symbolen. Deze wild symbolen vergroten je winkans, want zodra ze een winst kunnen opleveren, ontvang jij die direct.

Inzetlimieten

5/5

Het aantal winlijnen staat vast in dit spel, het zijn er altijd 25. Je kunt wel het aantal munten dat je wilt inzetten en de waarde daarvan aanpassen. Het aantal munten loopt van 1 t/m 10 en je hebt de keuze uit 8 verschillende muntwaarden van 1 cent t/m 2 euro. Met deze informatie kun je vrij simpel de inzetlimieten berekenen:

Aantal ingezette munten (1) * Muntwaarde (1 cent) * Winlijnen (25) = 25 cent

Aantal ingezette munten (10) * Muntwaarde (2 euro) * Winlijnen (25) = 500 euro

Uiterlijk

5/5

Dit spel is natuurlijk een genot voor het oog voor liefhebbers van tekenfilms. Maar ook voor anderen is het erg vermakelijk omdat er een verhaal in zit. Je wilt weten hoe het afloopt. En nu dat er een Jack Hammer 2 is, wil je ook weten hoe dat afloopt. Misschien ga jij er wel met de buit vandoor in plaats van de gemene dokter.

Tips

Het doel bij Jack Hammer is om Free Spins te behalen, hier pak je namelijk de grootste winsten. Sticky wins zijn ook fijn, maar tijdens de free spins worden je winsten verdrievoudigd. En het is algemeen bekend dat je tijdens free spins vaak meer wint. Let er wel op dat tijdens free spins je laatst gekozen inzet geldt. Als je dus laag inzet, leveren de gratis rondes ook minder op.

Jack Hammer

5/5

Starburst

5/5

Narcos

5/5